student

CV-fotografering

Career Center erbjuder dig som student möjligheten att ta ett proffesionellt foto i studio till ditt CV eller Linkedin-profil kostnadsfritt.

AKTUELLT 2021-03-26

Career Center erbjuder CV-fotografering under ett tillfälle i år!

Den 21 april mellan kl 10-14 kommer det finnas möjlighet att ta ett CV foto som du kan använda till ditt CV eller Linkedin. Fotograferingen kommer ske utomhus på Campus och du får senare exakta instruktioner om vart du ska infinna dig. (med reservation för att vi kan behöva ändra plats om vädret inte tillåter utomhusfotografering den dagen)

Varje CV-foto beräknas ta cirka 10 minuter, så kom på utsatt tid!

Utifrån COVID19 och de restriktioner som finns ber vi dig respektera tiden och komma på utsatt tid. Håll avstånd!

Du bokar din tid i kalendern i länken längst ner i detta meddelande. Har du ej möjlighet att nyttja din tid, måste du höra av dig minst 36 h innan så vi kan erbjuda tiden till någon annan då det är hög efterfrågan. (vid sjukdom ber vi dig att inte komma, men vänligen meddela detta ändå!)

Du ska skicka ett mail till hej@qreative.se och meddela detta så fort du får vetskap om förhinder. Career Center erbjuder CV-fotograferingen gratis för dig som är student!

Du ska använda din student-epostadress när du bokar din tid!

Välkomna!

Boka din plats på denna länk!

___________________________________________________________________________

Varje termin vid några tillfällen anordnar Career Center i samarbete med qreative.se möjligheten att ta ett CV-foto i studio.

Du anmäler dig i länken nedan med ditt namn och student-epostadress och dyker på på angiven tid och plats. Anmälan är bindande.

Har du ej möjlighet att delta så vill vi veta detta så fort som möjligt för att kunna erbjuda platsen till någon annan, då efterfrågan är stor och det är ett begränsat antal platser varje tillfälle.

Studion finns inne på JTH i rum E3433.

Länk kommer publiceras här då tider finns tillgängliga.