student

Arbetsmarknadsdagar

Arbetsmarknadsdagarna vid Jönköping University fungerar som en mötesplats för studenter och blivande arbetsgivare.

Det är de olika studentsektionerna/organisationerna som ansvarar för genomförandet av arbetsmarknadsdagarna. Nedan hittar du en kort information om vilka arbetsmarknadsdagar som arrangeras och länkar till mer detaljerad information.

Tekniska Högskolan

För dig som studerar på Tekniska Högskolan är Karriärum mötesplatsen för att skapa kontakt med arbetsgivare. Ett besök här kan leda till exjobb, sommarjobb, praktik och mycket mer.

Läs mer om Karriärum

Jönköping International Business School

Arbetsmarknadsdagen för dig som studerar vid Jönköping International Business School heter Nextstep och arrangeras av studentsektionen JSA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (JIBS Student Association).

Läs mer om Nextstep här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Högskolan för lärande och kommunikation

HR Inspiration Day

Projektgruppen välkomnar dig den 9 februari till 2023 års upplaga av HR Inspiration Day. HRID är en nätverks-och inspirationsdag för HR-studenter och yrkesverksamma där möjlighet ges att mötas och knyta nya kontakter. Dagen bjuder bland annat på inspirerande föreläsningar, mingel, tävlingar och en avslutande livepodd med spännande diskussioner.

Varje år av HR Inspiration Day har ett nytt tema och årets tema är ”HR som resurs – ett arbete i ständig förändring”. Dagen kommer åter igen genomföras i HLK:s lokaler, efter ett par år på distans.

Dagen arrangeras av HR-studenter.

Följ oss gärna på sociala medier där vi uppdatera mer frekvent om evenemanget:

Facebook

Instagram

Linkedin

Vid frågor om evenemanget når ni oss på: hrid@ju.se

Övrig kontakt: Projektledarna, Elin Coloka och Tilde Johansson.

Global Studies Career day

Hur ser arbetsmarknaden ut inom området globala studier? Undrar du vad som väntar efter Globala studier och vilka möjligheter som finns under utbildningens gång? I september varje år anordnas Global Studies Career day, en nätverks- och inspirationsdag för dig som läser programmet. Dagen innehåller bland annat alumnföreläsningar, paneldebatt, utställartorg med mingel och en avslutande inspirationsföreläsning på ett aktuellt tema.

Eventet arrangeras av IA-studenter.

Läs mer om senaste Global Studies Career day här.Öppnas i nytt fönster.


Kommunikationsdagen Jkpg

Kommunikationsdagen välkomnar dig som vill vara med och stärka kommunikationen i och runtomkring Jönköping. Branschdagen hålls på Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping och målgruppen är bred, för att maximera nätverkandet. Som besökare får du möta kommunikatörer, byråfolk, journalister, fackförbund, frilansare, forskare och branschföreningar.

Det finns även möjlighet att medverka på ett rekryteringsmingel med MKV-studenter som ska ha praktik och projektarbeten kommande vårtermin.

Dagen arrangeras av MKV-studenter.

Mer information här.Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor om evenemanget: kommunikationsdagen@ju.se

Kontakt: Hannes Ewehag

Hälsohögskolans Karriärsdag

Du som studerar vid Hälsohögskolan är välkommen att besöka Karriärsdagen som arrangeras av studerandeföreningen Hälsosektion. Du får inspiration och har möjlighet att knyta viktiga kontakter inför framtiden.

Karriärdagen anordnas vanligtvis två gånger per år, tisdag vecka 37 och tisdag vecka 4.

Kontakt: sponsor.halso@js.ju.se