student
2020-03-23

2020-03-23

Parkeringstillstånd för april

Onsdagen den 25 mars kan du beställa parkeringstillstånd för april online hos Service Center.

På grund av Covid-19 vill vi i största möjliga mån undvika folksamlingar på JU. Därför kommer parkeringstillstånden endast att bli möjliga att beställa online denna månad, och det kommer inte gå att köpa dem på plats i Service Center.

På onsdag den 25 mars kan du som student från klockan 09.00 lägga ett ärende till Service Center för att beställa ett parkeringstillstånd. Alla ärenden hanteras i tur och ordning, och inga ärenden lagda innan kl. 09.00 kommer att hanteras.

Du kommer sedan att få ett svar från Service Center gällande vilken tid och dag du är välkommen att komma och hämta och betala ditt tillstånd. Då vi har ett begränsat antal parkeringstillstånd, får du även besked om tillstånden tagit slut.

Du lägger ditt ärende om beställning av parkeringstillstånd här: educationsupport.ju.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Observera att ”Ärendetyp/Case Type” måste vara ”Övriga frågor/Other questions”. Om du byter ärendetyp till en annan hamnar inte din beställning hos Service Center.

Eventuellt kvarvarande parkeringstillstånd efter den 25 mars kommer att bli möjligt att beställa både online och köpa som vanligt i Service Center som har öppet för besök mellan kl. 10-13.