student

Studentambassadörer

Studentambassadörer

Är du nöjd med din utbildning, trivs i Jönköping, klarar av att prata inför grupp och gillar att umgås med människor? Då är du den vi söker som studentambassadör!

Som studentambassadör besöker du mässor och skolor runt om i Sverige för att berätta om hur det är att vara student i Jönköping och på Jönköping University. Du berättar om din egen väg till högskolan och om ditt och de andra utbildningsprogrammen vid din fackhögskola. Utöver detta hjälper du som ambassadör till vid studiebesök, öppet hus och andra projekt.

Vem kan bli studentambassadör?

Du som är sugen på att jobba som studentambassadör ska vara utåtriktad och tycka om att prata inför och med människor. Du ska givetvis vara nöjd med din utbildning vid Jönköping University och att studera i Jönköping. Körkort är ett plus.

Du engagerar dig så mycket i projektet som du själv vill och hinner och förbinder dig inte att göra ett visst antal uppdrag. Men det är ändå bra att du tänker efter innan du fyller i ansökan att du har tid att satsa på detta. Uppdragen sker oftast dagtid under vardagar främst perioden januari - april.

Du som blir antagen som ambassadör får skriva på en ansvarsförbindelse, att du under uppdraget som ambassadör inte missköter dig.

Utbildning

Utbildningen inför studentambassadörsprojektet är obligatorisk och en förutsättning för att du ska kunna jobba som studentambassadör. Vi träffas en dag i december för inspiration och information, datum kommer.

Arvode

Arvode betalas ut för varje uppdrag och baseras på antalet timmar som studentambassadören arbetat. Timpengen är 125 kr/tim och ersättningen är skattepliktig.

ANSÖK:

Vill du veta mer om uppdraget som studentambassadör? Läs intervjun med Mathilda här.

Kontakt

Är det något du undrar över kontakta:

Anders Wadell

anders.wadell@ju.se

Behandling av personuppgifter

Integritetspolicylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster