student

Career Center

Career Center

Career Center är en mötesplats mellan yrkesliv och högskola som vänder sig till alla studenter vid Jönköping University.

Career Center vill genom

  • karriärvägledning, inklusive feedback på CV och personligt brev samt simulerade anställningsintervjuer,
  • information om arbetsmarknaden,
  • programverksamhet i form av föreläsningar, kurser och projekt,
  • möten med representanter för yrkeslivet

stärka studenternas förutsättningar att få ett lämpligt arbete efter examen. Career Center vill även underlätta för yrkeslivets representanter att komma i kontakt med högskolan och dess studenter.

För mer information kontakta Career Center.

Gilla oss på Facebook så du inte missar någon information!

Aktuellt

Vill du komma igång med Linkedin för att utöka ditt nätverk?

Tisdag den 12 februari kommer vi kort gå igenom grunderna i Linkedin, och hur företag jobbar med Linkedin för att hitta rätt kandidater. Denna workshop är för dig som är nybörjare! Ta gärna med din dator så du kan använda programmet under tiden! Anmäl dig här! (B3008, 16-1715)

 

Career Center är till för alla studenter på JU och du är välkommen att boka tid för feedback på dina ansökningshandlingar, slipa på din intervjuteknik, få karriärvägledning eller diskutera andra karriär och jobbfrågor. Maila till careercenter@ju.se för att boka en tid. 

 

Vårens föreläsningsprogram finns nu i kalendariet och du kan anmäla dig! Mer föreläsningar kommer tillkomma så håll utkik!

  

Se vad som händer på Arbetsförmedlingen i Jönköping, bland annat minimässan Jobbchansen och Drop-in rådgivning för arbete utomlands. Mer information på deras hemsida


Registrera dig

Anmäl dig här

Öppettider under sommaren

Career Center är stängt 21 juni - 5 augusti.