Anmälan utbildning

Ansökan till Yh-utbildningar

Välj utbildning

1:a val
2:a val

Du kan endast skicka in en ansökan. Där kan du göra max två val. Vill du endast göra ett val så ange det i val 1. Att söka samma utbildning två gånger ökar inte chanserna att antas till utbildningen. Om du söker till en utbildning som går på flera orter, prioritera då den ort där du helst vill gå som val 1. Du söker till utbildningen och kommer därför bli erbjuden plats på annan ort om utbildningen inte startar på den ort du valt.

Personuppgifter

Förnamn
Efternamn
Epost
Telefon
Adress
Postkod
Ort
Personnummer
Födelsedatum
Kön Man Kvinna

Du som saknar svenskt personnummer fyller i fältet "födelsedatum". Har du ett svenskt personnummer kan du lämna det fältet blankt.

Meriter

Hämta Kompetenskartläggning
Ogiltig fil *

Om du inte tror att du uppfyller de formella behörighetskraven till utbildningen du sökt, kan vi på din begäran göra en individuell bedömning, en s k kompetenskartläggning, av dina samlade meriter. Dessa meriter kan vara sådant som närliggande utbildningar, arbetslivserfarenhet eller andra meriter som kan göra det möjligt för dig att genomgå utbildningen även om du inte har den formella behörigheten. Vill du att vi gör en kompetenskartläggning, ladda ner ovanstående blankett, fyll i och ladda upp den här tillsammans med övriga meriter du vill åberopa. Blanketten måste vara underskriven för att gälla.

Bilagor

Antal: max 10 (tryck på '+' tecknet om du vill lägga till flera filer)
Format: .doc, .docx, .pdf, .jpeg, .png
Namn: max 50 tecken
Storlek: max 10 MB

Ogiltig fil *

Sidan uppdaterad 2018-03-12

Utbildning
Sidan uppdaterad 2018-03-12
Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information