Studiebesök

På grund av den rådande situationen kan vi inte ta emot några studiebesök just nu men vi har försökt samla så mycket information som möjligt nedan som kan fungera som ett komplement till ert fysiska besök. 

Digitalt studiebesök

Våra studentambassadörer Felix och Kenan berättar om hur det är att plugga på Jönköping University, våra fackhögskolor och delar med sig av studentlivet i Jönköping. 

Om du inte hittar svar på dina frågor kan du alltid nå oss via mail på studera@ju.se, på chatten eller via kontaktformuläret nedan.

Om du istället vill hitta information själv följer här några länkar som kanske ger svar på dina frågor och eventuellt underlätta ditt val. 

Funderar du på att börja studera? På JU kan du läsa allt från pedagogik, omvårdnad och socialt arbete till teknik, design, kommunikation, ekonomi, ledarskap och hållbarhet. På respektive programsida hittar du samlad information med intervjuer, information om praktik, behörighet och vad man kan jobba med efter utbildningen.

Läs mer

Klicka på läs mer för information om anmälan och antagning till våra kurser och program.

Läs mer

Som student styr du över din vardag. Om du drömmer om att bo utomlands, elitsatsa på din idrott, engagera dig i en studentförening eller starta företag kan studenttiden vara ett bra tillfälle att sätta planen i verket. Du bestämmer hur ditt liv i Jönköping ska se ut. 

Läs mer

2019 var Jönköping University medvärd till European Universities Rowing Championship som hölls i Jönköping. Se filmen nedan.

På JU börjar din framtid redan under studietiden. Därför är det viktigt att både du och vi har en nära relation med arbetsmarknaden.

Läs mer

Här kan du se några av de projekt som studenter från olika program på Jönköping University har genomfört under sin studietid.

Läs mer

Ett spännande projekt vid Jönköping University är World Solar Challenge. Spana in filmen med JU Solar Team här nedan.

Som student på JU har du möjlighet att läsa på något av våra partneruniversitet, eller göra din praktik eller examensarbete på ett företag eller organisation utomlands.

Läs mer

Spana in vår broschyr och ta del av vårt utbud. Bläddra i broschyren här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Sidan uppdaterad 2020-09-18