Engagemang och vilja att utvecklas avgör din framtid

John Ivarsson har läst Grafisk design och Webbutveckling på Tekniska Högskolan. Han tog examen 2009 och jobbar idag med mobil marknadsföring.

– Jag gick utbildningen Grafisk design och Webbutveckling och jobbar nu som Producer på Monterosa i Stockholm - ett företag som fokuserar på mobil marknadsföring. Utbildningen kändes som en utmärkt språngbräda in i branschen eftersom den speglar att webben handlar om helheten, inte antingen kod eller design, säger John. 

– Utbytet mellan företag och studenter är superviktigt: studenterna tar del av hur verkligheten ser ut och företagen kan hitta morgondagens medarbetare. Ett råd till blivande studenter är att det inte bara är utbildningens längd som avgör chanserna att få jobb inom webb och reklam. När grunderna sitter handlar det om engagemang och vilja att utvecklas. Då går utvecklingen framåt.

Sidan uppdaterad 2016-03-07

Studera på JU
Sidan uppdaterad 2014-11-11
Fråga oss
X
Har du frågor kring att börja studera på Jönköping University? Vi är tyvärr inte online just nu, men ställ gärna din fråga nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information