Unik med internationell praktik

När Filip Rundberg fick veta att Svensk-amerikanska handelskammaren hade en praktikplats som webb- och grafisk designer ledig, sökte han direkt.

Nu är han i Washington, på Handelskammarens huvudkontor. En riktig drömpraktik där han får prova på allt möjligt.

– Jag bygger en ny webbsida, skapar material för tryck och ansvarar för allt grafisk material. Jag har stort ansvar men också mycket frihet, vilket är roligt och utvecklande.

Praktiken har gjort honom helt säker på att han valt rätt utbildning – det känns rätt inte bara inom skolans väggar utan även ute i skarpt läge. Han vill definitivt jobba med grafisk design och webbdesign på ett eller annat sätt i framtiden. Filip ångrar inte att han tog chansen att göra sin praktik utomlands. Det är en unik erfarenhet. I våras fick han dessutom ett stipendium som underlättade utlandsvistelsen avsevärt.

– Att göra praktik i Washington är jätteroligt. Det är en fantastisk stad fylld med smarta människor som man kan lära sig mycket av.

Sidan uppdaterad 2016-09-06

Studera på JU
Sidan uppdaterad 2014-11-11
Fråga oss
X
Har du frågor kring att börja studera på Jönköping University? Vi är tyvärr inte online just nu, men ställ gärna din fråga nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information