Nära verkligheten & framtiden

Nya kontakter och nya kunskaper leder ofta till smarta idéer. På Jönköping University går du en utbildning med verklighetsförankring.

Science Park

Jönköping University jobbar nära Science Park. Där kan du få den stöttning och hjälp du behöver för att komma vidare med din affärsidé. Läs mer om Science Park

På Jönköping University går du en utbildning med verklighetsförankring. Högskolan samarbetar med företag, myndigheter, skolor och organisationer och du kan få tidig kontakt med ditt framtida yrkesområde.

Studenterna är viktiga för företagen i regionen och företagen är viktiga för dig som student. Vi tycker nämligen att det är viktigt att du tidigt får kontakt med ditt framtida yrkesområde, till exempel genom verksamhetsförlagd utbildning, näringslivsförlagda kurser eller fadderföretag. Det ger dig en möjlighet att komma nära verkligheten och börja bygga ett eget nätverk, i Sverige eller utomlands, redan under studietiden.

Som student vid JU startar din framtid redan under studietiden. För oss är det viktigt att både du och vi har en nära relation till din framtida arbetsmarknad.  Många av våra studenter får jobb innan de ens har tagit examen.

På högskolan finns ett Career Center där du får karriärvägledning för att känna dig
väl förberedd när du letar jobb och går på intervjuer. Vi anordnar också flera
olika arbetsmarknadsdagar som ger dig möjlighet att möta potentiella arbetsgivare
inom just ditt yrkesområde.

Sidan uppdaterad 2016-11-07

Fråga oss
X
Har du frågor kring att börja studera på Jönköping University? Vi är tyvärr inte online just nu, men ställ gärna din fråga nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information