student

Nyhetsarkiv

 • Tar du examen i vår? Då kan du gå med i alumnnätverket vid din fackhögskola

  2020-05-27
  När du avslutar din utbildning vid JU har du möjlighet att hålla kontakten med oss genom respektive fackhögskolas alumnverksamhet. Det är värdefullt för oss att ta del av dina erfarenheter och genom nätverket får du ta del av information, inspiration och inbjudningar till evenemang inom ditt område.
  Läs mer
 • Parkeringstillstånd för sommaren

  2020-05-20
  Måndagen den 25 maj startar Service Center försäljningen av parkeringstillstånd för sommarmånaderna juni, juli och augusti. Parkeringstillstånden kan endast beställas online.
  Läs mer
 • Science Park hjälper dig att bli studententreprenör

  2020-05-18
  Science Park ger dig som student chansen att starta ett konsultföretag inom ditt utbildningsområde, vilket ger dig chansen att få jobbuppdrag från företag, baserat på din utbildningsbakgrund och erfarenhet.
  Läs mer
 • Anpassning av campusbaserad undervisning till hösten

  2020-05-13
  Jönköping Universitys vårtermin och sommarkurser kommer att genomföras på distans men ambitionen är att bedriva undervisningen på campus från och med höstterminens start 2020, med fortsatt hänsyn till rekommendationer och riktlinjer.
  Läs mer
 • Ansök till Science Parks program Impact Accelerator

  2020-05-07
  Har du en affärsidé som kan hjälpa till att lösa de samhällsutmaningar som mänskligheten står inför? Då ska du söka till The Impact Accelerator!
  Läs mer
 • Behöver du någon att prata med?

  2020-05-06
  För att må väl som människa behövs balans mellan yttre och inre krav. I takt med att kraven ökar från t.ex. skola, nära/kära och inte minst från sig själv, ökar vikten av att lyssna inåt – Hur hittar jag ett inre lugn trots att det snurrar runtomkring mig?
  Läs mer
 • Angående vårens avslutningshögtider

  2020-04-24
  Med anledning av den rådande situationen med Covid-19 och de restriktioner och rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten och Regeringen kommer vårens avslutningshögtider inte att kunna genomföras i ordinarie form.
  Läs mer
 • Parkeringstillstånd för maj

  2020-04-22
  Måndagen den 27 april startar Service Center försäljningen av parkeringstillstånd för maj månad. På grund av Covid-19 vill vi i största möjliga mån undvika folksamlingar på JU. Därför kommer parkeringstillstånden endast att bli möjliga att beställa online.
  Läs mer
 • Studenthälsan på distans

  2020-04-16
  Att man i coronatider – med mindre sociala kontakter och ett annat sätt att studera ­– kan känna sig ensam och orolig är helt naturligt. Känner du att du behöver någon att prata med eller har frågor och funderingar så tveka inte att kontakta Studenthälsan.
  Läs mer
 • Behöver du hjälp med ditt CV och personliga brev?

  2020-04-06
  Vill du träna på en anställningsintervju? Få hjälp med din Linkedin? Eller har du andra frågor gällande din karriär?
  Läs mer