student
Just nu pågår underhåll at jobbportalen. Allting bör se bra ut igen under förmiddagen.

Flodin Rekrytering och Bemanning AB

JUNIOR KONSULT MED FALLENHET FÖR ANALYSER


Vill du bygga framtidens logisitik med oss?

Vi på Zimply specialiserar oss inom logistiklösningar för alla typer av företag. Vi hjälper våra kunder att lösa logistiska utmaningar och höja både kvalitet och vinst. Vi har vuxit snabbt sedan starten och det ämnar vi fortsätta med – vårt mål är att revolutionera logistikbranschen. 

På vägen mot revolutionen har vi riktigt kul ihop, och vi gör vårt bästa för att ge dig riktig frihet. Frihet att styra din tid och att jobba från den plats där du trivs bäst. Vi tror inte på att låsa in oss i ramar och normer, i klädkoder eller bakom frostade glasrutor på strama kontor. Vi tror på frihet och att personer som får utrymme att vara dem de är presterar och mår bäst. 

Vi söker dig som kanske precis har slutat högskolan, och äntligen vill ut och jobba med logistik på riktigt. Dig som ofta tänker ”hur svårt kan det va?” när du stöter på ett problem. Du som längtar efter att lära dig av de bästa. 

Du är analytiskt lagd och gillar att arbeta med siffror - att analysera data och skapa rapporter är inget problem.

I rollen som Junior Konsult hos oss kommer du att arbeta med såväl nationella som internationella kunder, i ett team med oerhört erfarna kollegor. Ni kommer att lära av varandra, och du får chansen att utvecklas och växa i din roll. Du kommer ha stor möjlighet att själv utforma dina dagar, då vi oftast jobbar i projekt med våra kunder. Vi är kreativa, ställer höga krav på oss själva och vi gillar inte långa beslutsvägar och byråkrati. Vi är säkra på att du trivs i en sådan miljö!

Du identifierar dig säkert som strukturerad, ansvarsfull och noggrann, och kan jobba både enskilt och i grupp. Du gillar att ta dig an nya problem och känner glädje när du varit med och kommit på en lösning som ger kundnytta. Du är bekväm med att träffa och prata med många olika typer av människor, med olika bakgrund och kunskaper. I tjänsten ingår resor.

Din kompetens och profil:

  • Relevant universitets- eller högskoleutbildning (ingenjör, industriell ekonomi eller liknande)
  • Du är kommunikativ och har lätt för att sätta dig in i ett problem
  • B-körkort

Meriterande:

  • Kunskap i Power BI
  • Erfarenhet av processkartläggning
  • Ett öga för det grafiska

Är vi något för dig? Vi vill ha olikheter - vi vill ha dig som utmanar oss, utmanar föreställningar om vad som är vedertaget och vågar tänka annorlunda. Vi ger våra kunder enkla lösningar på komplexa problem. Vi är noggranna. Vi är grymma på logistik. Vem är du? Vi vill veta. 

Sök genom att skicka något som väcker vår uppmärksamhet! 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontakt

Kontaktperson:
Matilda Flodin

Ansökan e-postadress:
matilda@flodinab.se

Länk:
http://flodinab.se/lediga-jobb?mtrpage=assignment&m ...

Sista ansökan
2019-06-30

Period som uppdraget avser
2019-08-01 -


Företag/Organisation
Flodin Rekrytering och Bemanning AB

Kategori
Anställning

Område/bransch

  • Industriell Organisation och Ekonomi / Produktionslogistik / Produktionsledning

Fackhögskolor

  • Tekniska Högskolan
  • Jönköping International Business School