student
Just nu pågår underhåll at jobbportalen. Allting bör se bra ut igen under förmiddagen.

Mullsjö kommun

Förskolan i Mullsjö söker timvikarier


Om arbetsplatsen
Mullsjö är en kommun med ca 7 300 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

I Mullsjö finns sex kommunala förskolor. De är belägna i Mullsjös tätort och i Sandhem. Nu söker vi engagerade och ansvarsfulla timvikarier för arbete på våra förskolor med barn i åldern 1–5 år.

Vi erbjuder dig: ett viktigt uppdrag där du är med och påverkar barns utveckling och lärande, ett flexibelt arbete, du avgör själv när du är tillgänglig för jobb, ett omväxlande arbete där du arbetar på flera förskolor och tar del av olika arbetssätt, pedagogiska måltider, fri entré till Mullsjö simhall.

Arbetsuppgifter
Som timvikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro. Din arbetstid bestäms efter verksamhetens behov, det kan vara del av dag eller heldagar. Du kan bli kontaktad med kort varsel, ofta samma dag.
Du blir en del i arbetslaget och ni arbetar tillsammans med barnen utifrån förskolans läroplan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är social, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer.
Vi förväntar oss att du är en positiv förebild för barnen och följer förskolans värdegrund. Du visar engagemang och intresse för barnen och deltar i förskolans dagliga aktiviteter.
Du är minst 18 år, alternativt gått ut gymnasiet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet är meriterande.

Kontakt

Kontaktperson:
Marina Rosengren, Administratör

Telefon:
0392-140 97

Länk:
https://www.offentligajobb.se/jobad/f%c3%b6rskolan-i-mu ...

Sista ansökan
2019-06-26


Företag/Organisation
Mullsjö kommun

Kategori
Extrajobb

Område/bransch

  • Utbildning/Skola

Fackhögskolor

  • Högskolan för lärande och kommunikation