student
Just nu pågår underhåll at jobbportalen. Allting bör se bra ut igen under förmiddagen.

Griab AB

Mark- och VA-projektör


Vi söker ingenjörer inom väg- och vatten eller motsvarande till vår Mark- och VA-avdelning. Arbetsuppgifterna är varierande där du ofta deltar i hela projektet, från idé till färdig anläggning. Du kommer bl.a. att arbeta med VA-utredningar och lokaliseringsutredningar för olika anläggningar. Upprättande av ritningar, beskrivningar, kostnadsberäkningar, m.m. för ledningsnät, pump- och tryckstegringsstationer, utjämningsmagasin, vägar, bostadsområden, grönområden, industrianläggningar.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen och har arbetat några år inom Mark- och VA-branschen, men även nyutexaminerade är välkomna att söka.


Det ska vara kul att gå till jobbet! Därför ser vi att du är social med god samarbetsförmåga och ett trevligt bemötande. Du har mycket goda kunskaper i svenska, är väl förtrogen med Office-paketet och gärna AutoCad. Du har körkort och gärna egen bil.


Företaget

Förutom intressanta uppdrag med spännande kunder erbjuder Griab en stimulerande arbetsplats. Beslutsvägarna är korta där interna frågor ofta löses under Griabfrukosten.


För att vidga våra vyer och inspireras försöker vi emellanåt ta oss tid till studieresor. Vi har bl.a. tittat närmre på den spännande utvecklingen i Örestadsområdet men även åkt lite längre och besökt Lissabon, Istanbul och Aten.


Varje månad får vi besök av en massör som knådar rygg och nacke. Griab erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.


Anställning

Heltid, tillsvidaretjänst med månadslön. Tillträde snarast.


Ansökan lämnas skriftligt via mail.

 

Kontakt

Kontaktperson:
Linda Capuder

Ansökan e-postadress:
linda.capuder@griab.com

Telefon:
042-23 10 32

Länk:
http://griab.com/aktuellt/

Sista ansökan
2019-05-31

Period som uppdraget avser
2019-05-01 - 2020-05-01


Företag/Organisation
Griab AB

Kategori
Anställning

Område/bransch

  • Byggnadsteknik/Belysning

Fackhögskolor

  • Tekniska Högskolan