student
Just nu pågår underhåll at jobbportalen. Allting bör se bra ut igen under förmiddagen.

Qnister

Marketing Internship till initiativtagare som vill vara med och påverka


INTERNSHIP – MARKNADSFÖRING – HT 2019

Om oss

Vi på Qnister har en vision om att digitalisera den konservativa juridiken. Som första steg utvecklade vi produkter och tjänster kopplade till dataskyddsförordningen, GDPR. Vi brinner för att göra krångliga saker enkelt.

 

Om uppdraget

Qnister är en entreprenöriell organisation med högt tempo och där beslutsvägarna är korta. Till hösten har vi möjlighet att bjuda in en JIBS-student att vara med i vår vardag. Vi söker dig som är intresserad av digitalisering, arbetet runt en start up, och som vill få erfarenheter i marknadsföring och strategiarbete.

Vi söker en initiativtagare som vill vara med och påverka. Eftersom vi är en liten, ung organisation så har du möjlighet att verkligen se resultatet av vad du bidrar med. Vidare ser vi att du gillar att driva projekt från start till slut och att du är lockas av att göra det svåra enkelt för kunden.

Vi värdesätter rätt person framför ett fastställt uppdrag och därför vill vi gärna att du själv beskriver vilka typer av uppdrag som intresserar dig på din framtida praktikplats. Hos oss ser vi möjligheter att arbeta med:

  • Marknadsanalyser. Studera utvecklingen av branschen, efterfrågan och positionering på marknaden.
  • Marknadsplaner. Utifrån analyser sätta marknadsplaner och konkreta aktiviteter, samt med given budget kunna driva aktiviteter och analysera resultatet.
  • Varumärkesstrategi. Analysera befintliga grepp kring kommunikation och varumärkesarbete. Ta fram strategier för att nå pin-pointade målgrupper. Analysera och förbättra användandet av existerande kommunikationskanaler.
  • Webb. Strategiskt arbete och analys av effektivitet och kommunikation. Analysera statistik och utveckla metoder för att driva trafik med hjälp av SEO samt SEM.

 

God förmåga att formulera sig på både svenska och engelska krävs för att kunna ta del av våra uppdrag.

Skriv ett personligt brev och berätta för oss om dig själv och vart ditt intresse ligger, relevanta erfarenheter och utbildningar, samt varför din praktik ska ske på Qnister. Uppdraget sker under dina aktuella praktikveckor. Glöm inte ange dessa i din ansökan. 

 

Skapa dig en uppfattning om oss i våra kanaler:

qnister.com/

instagram.com/qnister.ab/

facebook.com/Qnister/

 

Vi finns 5 minuters promenad från Jönköping University!

 

Frågor eller funderingar?

Linda Lybing – 0732-50 49 54 eller marknad@qnister.com

Kontakt

Kontaktperson:
Linda Lybing

Ansökan e-postadress:
marknad@qnister.com

Länk:
http://www.qnister.com

Sista ansökan
2019-05-31

Period som uppdraget avser
2019-09-01 - 2019-12-31


Företag/Organisation
Qnister

Kategori
Praktik/Näringslivsförlagd kurs/Internship/VFU

Område/bransch

  • Övriga

Fackhögskolor

  • Jönköping International Business School