student
Just nu pågår underhåll at jobbportalen. Allting bör se bra ut igen under förmiddagen.

Mullsjö kommun

Sommarjobb Sjuksköterska


Om arbetsplatsen
Mullsjö är en kommun med ca 7 300 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.
Socialförvaltningen i Mullsjö kommun söker nu vikarierande sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsorganisationen för sommaren 2019. Här kommer du att arbeta med hälso- och sjukvård inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg och hemsjukvård. Du kommer att ingå i en trevlig arbetsgrupp som kännetecknas av ett öppet klimat och stor mångfald där alla har betydelse. Vi utför arbetsuppgifter som är värdefulla och utvecklande för både medarbetare och vårdtagare.
Möjlighet finns att börja arbeta redan under våren, t.ex. för dig som studerar och vill jobba extra på helger och lov.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med sedvanliga hälso- och sjukvårdsuppgifter som exempelvis venprovtagning, såromläggning och läkemedelshantering. Under sommaren kommer det att finnas ordinarie medarbetare som i sitt uppdrag även kommer att ha till uppgift att stötta dig i din roll. Din insats kommer att vara viktig för den enskilda individen och genom ditt arbete kommer du att vara med och bidra till en positiv vardag för de vi är till för!
Känner du dig nyfiken på våran verksamhet är du välkommen att ta kontakt med oss för att komma och hälsa på. Det finns även möjlighet för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller studerar till sjuksköterska. Du är ansvarsfull, flexibel och intresserad av att jobba med människor. Det är ett omväxlande arbete där du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg och hemsjukvård, men inget krav.
Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.
Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra jobb behöver du ha ett genuint intresse för människor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Din svenska är god både muntligt och skriftligt. B-körkort är meriterande
Bifoga CV samt personligt brev till din ansökan.
Vi har två sommarperioder, v 26–29 och 30–33.
Det är jättebra om du skulle vilja arbeta båda perioderna.
Urval till intervjuer görs löpande under hela ansökningstiden så vänta inte med att ansöka!
Vi prioriterar de som väljer att jobba sammanhängande semesterperiod/perioder.

Ingen erfarenhet krävs.

Kontakt

Kontaktperson:
Eva Örnskog, Enhetschef

Telefon:
0392-141 66

Länk:
https://www.offentligajobb.se/jobad/sommarjobb-sjuksk%c ...

Sista ansökan
2019-05-31


Företag/Organisation
Mullsjö kommun

Kategori
Sommarjobb

Område/bransch

  • Vård/Medicin

Fackhögskolor

  • Hälsohögskolan