student
Just nu pågår underhåll at jobbportalen. Allting bör se bra ut igen under förmiddagen.

Multisoft AB

Systemutvecklare - blivande Systemarkitekt


Är du intresserad av att arbeta som systemutvecklare och brinner för automatisering? Missa då inte möjligheten att bli Multisofts nästa systemutvecklare! Du kommer att sitta i våra fina ljusa lokaler i centrala Stockholm tillsammans med dina cirka 80 st arbetskollegor. Precis som vi ser du en utmaning i att automatisera repetitiva administrativa uppgifter med välskriven kod, för att skapa tid åt människor så de kan ägna sig åt spännande och kreativa uppgifter.

Om tjänsten

I din roll som systemutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av våra framgångsrika system och ingå i ett kompetent team, där du får möjligheten att vara med att påverka och driva utvecklingen framåt. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat lösningsarkitektur, systemutveckling, kravinsamling och verksamhetsanalys. Rollen består även av mycket kundkontakt där det förväntas att du hjälper dem att bli effektivare i deras processer.

För att lyckas i rollen certifierar vi dig inom MS SQL Server.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är allmänt intresserad av att effektivisera processer inom affärsverksamheter. Du har sannolikt haft kundkontakt i dina tidigare roller och tycker om att ge expertråd. Då utvecklingen sker i T-SQL, är det meriterande om du har erfarenhet av det, dock inget krav. Vi som arbetar här har bland annat en bakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Däremot är vår övertygelse att förmågan hos en vass systemutvecklare inte främst hänger på vilken utbildning du har eller vilken syntax du är van vid. Det vi söker är lösningsorienterad begåvning och konsultmässighet, allt annat är sekundärt!

Anställningen kräver att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Ansök utan CV genom att klicka på länken nedan.

Kontakt

Kontaktperson:
Karin Nysäter

Telefon:
08-557 778 64

Länk:
https://www.multisoft.se/sokjobb/junior-systemutvecklar ...

Sista ansökan
2019-05-31


Företag/Organisation
Multisoft AB

Kategori
Anställning

Område/bransch

  • IT/Inbyggda system

Fackhögskolor

  • Tekniska Högskolan