AI-dagen

Välkommen till AI-dagen 2020 – ett forum där näringsliv, akademi och offentliga aktörer möts för att inspireras, höja sin kunskap och diskutera AI och maskininlärning. Den senaste teknikrevolutionen påverkar alla privatpersoner, företag och organisationer. Ta del av de senaste forskningsresultaten, konkreta exempel från företag och utmanas kring de etiska aspekterna av artificiell intelligens.

Under dagen inspireras du av professorer inom AI och representanter från företag i framkant, du kommer kanske också att utmanas av biskopen som tar upp etiska och teologiska aspekterna av artificiellt liv.

Dagen passar företaget eller organisationen som vill ha verktygen att påbörja sin AI-resa, såväl som er som redan har påbörjat den.

När? 28 januari kl. 09.30 - 15.10

Var? JU-aulan, Högskolan för lärande och kommunikation, Jönköping University

Program för dagen hittar du här

Anmälan

Anmälan har tyvärr stängt! Kontakta sonny.johansson@ju.se för att få information om kommande event via Tekniska högskolans nyhetsbrev.

Talare på AI-dagen

Porträttfoto av man

Biskop i Lunds stift

Porträttfoto av man

Entreprenör och VD på Qamcom

Porträttfoto av kvinna

Professor, fokus intelligenta sensorsystem

Porträttfoto av man

Professor, fokus maskininlärning

Porträttfoto av kvinna

Rektor, Jönköping University

Data Science & AI Lead, Stena Line AB

Moderator: Johan Wangström

Läs mer om talarna här

Sedan 2015 har Tekniska högskolan i Jönköping (JTH) storsatsat på att etablera en forskningsgrupp inom AI och maskininlärning. Läs mer om forskningsgruppen här

Arrangeras av

Logotyp Jönköping University
Logotyper Science Park och Jönköpings Kommun

Sidan uppdaterad