Utställare

Varmt välkomna som utställare till Framtidsmässan 2020! Mässan arrangeras för 24:e gången och är numera en attraktiv mässa i regionen.

Vi är måna om att alla elever ska få möjligheten att träffa högskolor och universitet och bjuder därför avgångseleverna från gymnasieskolorna i kommunen. Vi har begränsat antal platser och tillämpar därför först-till-kvarn principen. Senaste anmälningsdatum är den 21 januari. Är ni ett lärosäte och har inte fått någon inbjudan, vänligen kontakta Nils Johansson.

Monterplats för lärosäten till Framtidsmässan 2020 kostar 1500 kr exkl. moms. Avgiften faktureras.

Priset inkluderar följande:

  • Utställningsyta ca 2x1 m
  • 1 monterbord
  • Eluttag
  • Trådlöst internet för de som uppgett detta i anmälan
  • Inspirationsföreläsning

Parkering
På campusområdet finns parkeringar härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, hus J är Campus arena där mässan kommer vara, nedanför där finns en parkering där man får stå utan tillstånd och kan betala i automat.

Om ingen parkering finns vid Högskoleområdet, hänvisar vi till parkeringshuset intill Per Brahegymnasiet, en kort promenad från högskoleområdet. Se länk härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Övrig information
Behöver ni skicka material i förväg gör ni detta till: Barnarpsgatan 39C och märkning Campus Arena godsmottagning. Så ser vi att det finns på plats i Campus arena när ni kommer. Ska ni sedan skicka tillbaka saker efter avslutat mässa måste ni själva sätta på förbetald fraktsedel.

Sidan uppdaterad