Nominera årets alumner vid JU

Nu är nomineringen öppen till utmärkelsen Årets alumner vid Jönköping University (JU). Priset delas ut till tidigare studenter som gjort framstående insatser inom sin yrkesroll eller som privatperson. Ceremonin äger rum den 3 oktober.

Campus

Priset går till alumner som gjort betydande prestationer inom sin yrkesroll eller som privatperson. Det kan till exempel handla om entreprenörskap och innovation, samverkan, samhällsengagemang eller en viktig kulturgärning.

Mats Jackson

Mats Jackson, Prorektor på JU.

– Våra alumner är viktiga att uppmärksamma eftersom de är förebilder för våra nuvarande och framtida studenter. Alumner är en viktig länk mellan oss på JU och omvärlden. Det känns också otroligt kul att kunna ge erkännanden till individuella insatser, säger Mats Jackson, Prorektor vid JU.

Både personal, studenter och externa personer är välkomna att nominera. Utmärkelsen delas ut till en alumn från Hälsohögskolan, Högskolan för lärande och kommunikation, Jönköping International Business School, Tekniska högskolan och Jönköping University Enterprise vid en ceremoni den 3 oktober.

Läs mer om initiativet, kriterier för nomineringen och processen för att utse Årets alumner här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2023-02-08