Aktuellt inom CHILD

 • En forskares dagbok från Sydafrika
  2018-05-24 Doktorand och arbetsterapeut Frida Lygnegård är på World Federation for Occupational Therapists World Congress i Kapstaden, Sydafrika. Här får vi följa henne dag för dag.
  Läs mer
 • Öppen föreläsning inom autismspektrum
  2018-05-07 Den 17 maj presenteras framgångsrika australiensiska perspektiv på samverkan och samarbete med unga och vuxna som befinner sig inom autismspektrum. Den australiensiska professorn i arbetsterapi, Sonya Girdler, besöker tillsammans med forskaren Marita Falkmer, Hälsohögskolan i Jönköping. Alla är välkomna!
  Läs mer
 • Docentföreläsning inom funktionshinder
  2018-05-02 Staffan Bengtsson håller imorgon den 3 maj sin docentföreläsning om "Funktionshinder och samhälle" på Hälsohögskolan i Jönköping. 
  Läs mer
 • Fem CHILD-doktorer promoveras vid Akademisk högtid
  2018-05-02 Fem CHILD-doktorander blev doktorer. Nu promoveras de vid Jönköping University:s Akademiska högtid den 5 maj 2018. Här presenterar vi dem.
  Läs mer
 • Jag är med! Bok om familjen när barnet behöver personlig assistans
  2018-04-30 CHILD-forskarna Jenny Wilders och Anna Karin Axelssons väldigt fina bok om hur det är för en familj att leva med personlig assistans, är snart slut även i andra tryckupplagan! MEN du vet väl att den är gratis att ladda ner från Nationellt kompetenscenter anhörigas webb? Föreningen JAG:s handledare, Maggan Carlsson, medverkade också till boken.
  Läs mer

Sidan uppdaterad 2018-01-24


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information