student
INFORMATIONTILL ANTAGNAVÅREN 2022

Byggproduktionsledare

Malmö

warning

Programinformation och introduktion: Fredag 14 januari 2022 kl 08.30 på Navigationsgatan 1A i Malmö.

schedule

Terminstider

vt: v. 03-22

ht: v. 35-02

mail

Information

Välkomstbrev

Välkomstbrev skickas ut separat till dig som är antagen.

Kontakt Malmö

Melanie Blockley
melanie.blockley@byggforetagen.se
Telefon: 040-35 26 51

Förhinder?

Det är obligatoriskt att delta på uppropet. Du måste meddela förhinder till utbildningsledaren om du inte kan komma men vill ha kvar din plats.

Checklista

Yrkeshögskoleutbildning, start vt 2022

Senast fredag 17 december måste du tacka ja till din plats, genom att följa instruktionerna i ditt antagningsbesked. Är du inte intresserad av din plats ska du lämna återbud.

Du måste registrera dig och skapa ett användarkonto för att studera vid Jönköping University. Registreringen öppnar en vecka innan uppropet.
I samband med registering och kontoaktivering kan du som är YH-student om du önskar även beställa JU-kortet som ger dig access till högskolans lokaler och är ett bevis på att du är student vid JU. JU-kortet kan hämtas ut först när du fått ett bekräftelsemejl på att JU-kortet är producerat.

Uppropet är obligatoriskt. Om du uteblir från uppropet, och inte har meddelat förhinder, förlorar du din plats. Glöm inte att registrera dig via webben innan uppropet. Om du har förhinder att närvara på uppropet måste du meddela detta till utbildningsledaren.

Ansök om studiemedel hos Centrala studiestödsnämnden (CSN) i god tid innan terminsstart. Kom ihåg att lämna en studieförsäkran i samband med att studierna börjar.

Som YH-studerande har du möjlighet att bli medlem i Studentkåren.
Studentkåren anordnar studiesociala aktiviteter och du får som studerande tillgång till unika studentrabatter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Som Yh-studerande på JU är du en del av Jönköping University. Utbildningssystemet inom yrkeshögskolan skiljer sig något från högskolan. På denna sida finns information samlad för som rör specifikt dig som Yh-studerande på JU.

Cookieinställningar