Nobia AB

Vill du arbeta i en inspirerande miljö i ett tillverkande företag? Tveka då inte att besöka oss på Karriärum 2020!

Nobia

Nobia har en öppen inbjudan kl 10.00 och 11.00 via Teams

Nobia är Europas ledande köksspecialist bestående av ett 20-tal starka varumärken, som exempelvis Marbodal, HTH, Sigdal och Magnet. Varje vecka hjälper vi över 70 000 kunder att förverkliga sina köksdrömmar, där vår vision är "Inspiring kitchens made easy”.

Nobia är ett företag i konstant förändring där medarbetarna ges möjligheter att utvecklas, utmanas och höja sin kompetensnivå. Här växer och utvecklas nya idéer och vi vill att våra medarbetare ska känna en stolthet över det arbete de utför varje dag. På Nobia handlar allt om inspirerande kök, inspirerande möjligheter och att du ska få vara dig själv. Områden som produktutveckling, innovation och tillverkning är centrala inom företaget, men även ekonomi, logistik, IT och industrialisering är givna här. Vi strävar hela tiden efter att hitta de små detaljerna som verkligen har betydelse.

Om du redan nu vill veta mer eller söka någon av våra lediga tjänster och bli en av våra framtida medarbetare, hör då gärna av dig till oss eller skicka in en ansökan via denna länk:
https://careers.nobia.com/se/hitta-ett-jobb-och-ansok/lediga-jobb/

Här kan du även välja att prenumerera på lediga tjänster, så får du en notis när en tjänst som passar dina preferenser finns tillgänglig.

Vill du istället prata mer med oss och inspireras till en karriär fylld av spännande utmaningar, fantastiska möjligheter och intressanta samarbeten? Besök oss på Karriärum den 18/11.

Välkommen, vi ses där!

2020-11-01