Jönköpings kommun, stadsbyggnadskontoret

Att jobba som ingenjör inom kommunen är mer än ett jobb. Här skapar vi förutsättningar för att Jönköpings kommun ska kunna växa och utvecklas på ett långsiktigt hållbart sätt. För dig och kommande generationer.

image.1.stadsbyggnadskontoret

På stadsbyggnadskontorets bygglovavdelning gör vi det bland annat genom att pröva bygglovsansökningar och inspektera byggnationer. Så att det som byggs blir rätt och långsiktigt hållbart.

Vi söker nu studenter som är intresserade av husbyggnadsteknik och byggnadsutformning och som tycker det är intressant att få bidra till samhällsutvecklingen. Vi erbjuder två praktikplatser till våren 2021 och du är också välkommen att diskutera förslag på examensarbeten med oss. Praktik och examensarbete är bra vägar in om du i framtiden är intresserad av studentjobb, sommarjobb eller en karriär inom kommunen när vi får lediga tjänster.

Under Karriärum har du möjlighet prata med oss om vad en praktik (NFK) på vår bygglovavdelning innebär eller så är du välkommen att kontakta vår bygglovkoordinator Kristofer Snarberg, kristofer.snarberg@jonkoping.se.

Vi kan tyvärr inte ha representanter på plats från alla våra verksamheter, men om du är intresserad av praktik eller examensarbete inom t.ex. stadsplanering eller trafikfrågor är du också välkommen att besöka oss på Karriärum eller kontakta vår HR-strateg Johanna Andersson, johanna.andersson3@jonkoping.se.

Vill du veta mer om vår verksamhet så kan du läsa mer om oss här: Jönköpings kommun, Stadsbyggnadskontoret

Vi ses på Karriärum!

image.2.stadsbyggnadskontoret
2020-10-29