Cube Corner AB

Vill du arbeta med några av marknadens nyaste och modernaste system inom logistik? Vi har inom vårt dotterbolag Schipt AB utvecklat egna IT-system för det logistiska flödet. Transportadministration, lager- och transportoptimering är några av våra huvudsystem. Allt är byggt på vår egenutvecklade plattform DynWeb som förenklar och förkortar utvecklingstiden! Låter detta intressant? Då ska du komma och snacka med oss!

Vi har öppna möteslänkar om det är fler som är intresserade av att delta.

– Pass 1 – 13.00

Klicka här för att delta i mötet.

– Pass 2 – 13.30

Klicka här för att delta i mötet.

– Pass 3 – 14.00

Klicka här för att delta i mötet.

– Pass 4 – 14.30

Klicka här för att delta i mötet.

Vi sitter i Huskvarna och är idag 12 anställda. Vi söker studenter som är intresserade av logistik eller systemutveckling främst inom SQL och JavaScript, men helst båda delar. Vi kan erbjuda plats för examensarbete och praktikplats för dem som är intresserade av att få en karriär hos oss efter avslutade studier. En av våra medarbetare gick direkt från programmet Industriell ekonomi med inriktningen logistik och ledning, med lite påbyggnad inom programmering, till oss. Detta med mycket lyckat resultat, vi vill se fler!

Vill du veta mer om oss, vilka vi är och vad vi arbetar med så finns vi www.cubecorner.se och www.schipt.com. Ni når oss även på info@cubecorner.se om ni skulle ha några frågor.

Ses på Karriärum!

2020-10-28