ALTEN

We believe in growing together

A L T E N

Det är vår fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Vårt största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild medarbetares drömmar till verklighet. Detta gör att vi kan erbjuda de mest engagerade konsulterna på marknaden.

Vi brinner för innovation och främjar för att fler unga ska välja utbildningar inom teknik och IT.
ALTEN har en stark tro att jämställdhet och mångfald inom teknik- och IT branschen bidrar till en nyskapande arbetsmiljö och stark utveckling av samhället i en positiv riktning.

Vi är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med över 37 000 medarbetare i över 30 länder med samarbeten med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan.

Som en global aktör kan vi dra nytta av våra samlade tekniska erfarenheter och resurser och ta oss an stora och komplexa uppdrag, varhelst i världen behoven uppstår. Som en lokal aktör har vi möjligheten att arbeta nära våra kunder. Något som även det är en förutsättning för att kunna leverera konkurrenskraftiga lösningar i utvecklingens absoluta framkant.

VILL DU BLI EN DEL AV OSS?

I nära och strategiska relationer till många av de största kunderna i Europa, erbjuder vi våra medarbetare exceptionella möjligheter till rörlighet mellan olika sektorer, karriärvägar och geografi. Hos oss sitter du i förarsätet och vi är kartläsaren som hjälper dig att ta dig dit du vill!

Med en stor dos nyfikenhet och driv utvecklar vi framtidens teknik för världsledande företag inom olika branscher. Därmed finns många möjligheter för dig att påverka din egen personliga utveckling. Vi söker kontinuerligt efter nya talanger.

Nyfiken på våra lediga jobbmöjligheter eller vill du fördjupa dig om vår kultur och läsa mer om några av våra engagerade medarbetare? Läs mer om oss på: https://www.alten.se/

2020-10-28