EAB

Vill du följa med oss vår fortsatta resa framåt?

EAB Image

EAB har fler platser om du som student är intresserad av att prata med dem. Den 18 november kl 11 i Teams.

AB är ett familjeföretag som verkar inom tre affärsområden; Lagerinredningar, Portar och Stålbyggnader. Unikt hos oss är att vi arbetar med hela kedjan från konstruktion och projektering till produktion och montage. Men framförallt är vi 250 engagerade EAB:are som står väl förberedda och redo för framtiden!

På EAB får du möjlighet att utvecklas både personligen och professionellt i en framtidsorienterad koncern. Är du kanske i slutet av din utbildning till ingenjör och har ett naturligt tekniskt intresse? Då kan vi erbjuda dig spännande möjligheter i ditt kommande yrke. Hos oss har du stora möjligheter att koppla din teoretiska kunskap till vår verklighet.

Är du intresserad av att veta mer om oss, ser utvecklande arbetsmöjligheter eller kanske redan nu har någon idé om ett examensarbete som du vill få möjlighet att genomföra på EAB. Tveka inte att höra av dig eller skicka in en intresseanmälan redan nu. LÄNK: https://www.eab.se/lediga-jobb/

Välkommen att prata med oss på Karriärrum den 18/11. Du som är intresserad av en framtid inom industriell tillverkning, byggnadsteknik eller maskinteknik är varmt välkommen till oss för att prata vidare.

EAB Building
2020-10-26