Cygate

Vi är en driven organisation där vi vågar och agerar, bryr oss om och förenklar för varandra och kunderna. Vi tror på självledarskap som nyckeln till ökat engagemang, bättre resultat och välmående samtidigt som du som medarbetare har förmåner, utbildnings- och utvecklingsmöjligheter samt karriärvägar.

Cygate delar värderingar och ambitioner med Telia Company. Våra värdeord – Dare, Care och Simplify – definierar vilka vi är och vad vi strävar efter att bli.

Cygate image


Arbeta på Cygate

Vår företagskultur och genuina teknikintresse upp-muntrar till samarbete och kunskapsutbyte men det viktigaste är det personliga engagemanget.För oss är det viktigt att kunden känner att du bryr dig och ställer upp i alla lägen. Som person är du mån om att leverera det där lilla extra och har förmågan att se helheten. Är du dessutom en duktig rådgivare som gillar attvägleda och arbeta både självständigt och i team, så vill vi gärna att du blir en av oss.

Om Cygate

Cygate erbjuder medelstora och större före-tag och organisationer helhetslösningar inom data och telekommunikation. Vi väljer de bästa produkterna och tjänsterna genom partner-skap med världens ledande leverantörer inom nätverk, säkerhet, molntjänster, server och lagring.Våra kunder finns inom alla branscher, i offentlig samt privat sektor. Tillsammans med Telia hjälper vi våra kunder att förverkliga sina idéer. Våra över 650 medarbetare på 22 orter i Sverige gör det möjligt.Sedan drygt 40 år är vi fortfarande övertygade om att långsiktighet, trivsel på jobbet och passion för IT är rätt, därav vårt löfte till våra kunder och varandra att vara – Alltid där. Läs mer om vårt löfte, vad vi gör och vilka vi är: www.cygate.se

Varmt välkommen!

2020-10-21