Carefox

Två snabba frågor!

Vill du vara en del av Jönköpings snabbaste IT-bolag?

Vill du vara en del av ett team som arbetar med digitalisering och automatisering för att ge mer tid åt det männskliga mötet inom omsorgen?

Svarade du JA på båda frågorna? Då har du kommit helt rätt!

Carefox logo

Carefox är ett heltäckande IT-stöd för planering och utförande av hemtjänst. Vi är en del av Kaustik som är ett snabbväxande IT-bolag med produkter inom hemtjänst, personlig assistans, HVB- samt LSS boenden.

Med stor branschkunskap inom omsorgen och med en nära dialog till våra kunder skapar vi IT-lösningar som effektiviserar deras arbete. Denna strävan har resulterat i att 1/3 av alla Sveriges privata hemtjänstutförare har valt oss och fler blir det.

Vi är belägna i nyrenoverade lokaler i centrala Jönköping. Här sitter vi 8 personer som arbetar med utveckling och försäljning. Vill du veta mer går du in på carefox.se/utvecklareintervju där kan du bland annat läsa om hur det är att arbeta på Carefox.

Något som är självklart på Carefox är att vi jobbar för att leva, inte tvärtom. Vi anser att det är viktigt att ha ett liv utanför jobbet och Carefox ska fungerar som en pusselbit i det stora hela.

Om Carefox låter som en företag för dig, tveka inte på att komma fram till oss på Karriärum. Skulle vi se för läskiga ut kan du gå in på carefox.se istället. Där finns kontaktuppgifter och information om lediga tjänster.

Ses på Karriärum!

2020-10-21