Tekniska Högskolan i Jönköping

På den här sidan hittar du en exempeltext för att hjälpa dig att skapa material för din organisation inför Karriärum. 
Vi uppmuntrar er att skapa en organisationsprofil och jobbannonser i JobTeaser och nedan finner du ett kort exempel på hur en organisationspresentation kan se ut.  

Tekniska Högskolan i Jönköping är en del av Jönköping University. Vi specialiserar oss inom tekniska utbildningar. 
Vi söker studenter som är intresserade av Byggteknik, Maskinteknik och många fler områden. Inom samma områden så erbjuder vi praktikplatser, examensarbeten och extraarbete med olika längd och olika krav. 

Du som student är välkommen att kontakta oss om du är intresserad av vad vi gör. Har du en idé för ditt examensarbete och tror att vi kan ha nytta av det så skicka ett förslag, alternativt kolla in våra JobTeaser annonser där vi skrivit våra förslag. 
<JobTeaser länk!>

Under Karriärum har du möjlighet att prata med oss om "området" men vi söker även studenter inom fler områden så som: "Exempel". Vi kan tyvärr inte ha representanter från alla områden på plats alla men vill du prata med oss om andra saker så når du oss på: xxx@mail.com.

Vill du veta mer om oss, vilka vi är och vad vi arbetar med så finns på < länktillhemsida.se >

Vi har också skrivit en presentation av oss och vilka du kommer kunna arbeta med i framtiden på< JobTeaser. >

(JobTeaser har även prenumerantfunktioner där man kan nå hela världen om ni skulle vara intresserade av det utöver Karriärum. Vi kan även i framtiden marknadsföra era profiler om ni använder deras system.) 

Ses på Karriärum!

2020-06-30