Sanna, före detta student, International Marketing

På JIBS fick jag praktisk erfarenhet, både från de projekt där vi hade ett nära samarbete med fadderföretag, och  genom andra projekt på högskolan. Jag har lärt mig att tro på mina idéer och mina förmågor, och att hårt arbete lönar sig.

Jag tycker att JIBS är en unik plattform när det gäller att bygga upp en internationell, eller nationell, karriär. Jag har fått vänner från hela världen och jag har lärt mig mycket, inte bara om affärer utan även om andra kulturer. I dagens globala värld tror jag att det är precis lika viktigt som att ha bra akademiska meriter. Jag studerade en termin vid California State University i Fresno, vilket var en fantastisk upplevelse.

Jag kunde aldrig ha föreställt mig hur många människor jag skulle träffa från hela världen, och hur kul det kan vara att arbeta över "nationella gränser" varje dag. Jag älskar verkligen den internationella atmosfären på JIBS. Entreprenörsaspekten är också något som är mycket framträdande på JIBS. Vi uppmuntrades hela tiden att engagera oss och, som sagt, tro på oss själva.

Sidan uppdaterad 2016-03-08

Utbildning
Sidan uppdaterad 2015-01-15
Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information