Studenthandledning inom verksamhetsförlagd utbildning II 7,5 hp

Kursen syftar till att du fördjupar och vidareutvecklar ditt professionella förhållningssätt för att kunna handleda studenter i verksamhetsförlagd utbildning inom vård och socialt arbete. Kursen fokuserar på begrepp och teorier i handledning, kommunikationen och samtalets betydelse för handledning, utvärdering, bedömning och tillämpning av handledningsprocessen.

I kursen ingår också att självständigt utifrån olika handledningsmodeller kunna planera, utvärdera och utveckla handledning för studenter i verksamhetsförlagd utbildning. Utbildningen genomförs på avancerad nivå, vilket innebär att den kan ingå i en magisterutbildning inom t ex omvårdnad.

Kursen ges som uppdragsutbildning

Vill du som arbetsgivare beställa kursen som uppdrag för att kompetensutveckla din arbetsgrupp eller enskilda medarbetare, kontakta Annica Herentz, annica.herentz@ju.se eller Björn Johnsen bjorn.johnsen@ju.se  för information och offert.

Sidan uppdaterad 2016-05-30

Kompetensutveckling / Uppdragsutbildning
Sidan uppdaterad 2016-05-30
Fråga oss
X
Har du frågor kring att börja studera på Jönköping University? Vi är tyvärr inte online just nu, men ställ gärna din fråga nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information