Studentlivet

Livet som student kan se ut precis som du vill att det ska göra. Engagera dig i någon studentförening, starta ditt eget företag, bo utomlands, elitsatsa på din idrott, följ med på resor eller läs alla böcker som finns i biblioteket. Du väljer.

Studentkåren

På Jönköping University finns kårobligatoriet kvar. Det betyder att du måste vara med i studentkåren – och tack vare att du är medlem där får du tillgång till allt som studentkåren ordnar.

Du kanske vill gå med i någon av högskolans studentföreningar? Musik, teater, mänskliga rättigheter, e-sport, idrott och utrikespolitik är bara några exempel på vad föreningarna som finns på högskolan sysslar med.

Läs mer på Studentkårens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kick Off

När du kommer hit vill vi gärna hälsa dig välkommen. Det gör vi genom många olika aktiviteter som handlar om att introducera dig som ny student till JU och Jönköping. Insparken som arrangeras av Jönköpings studentkår är fullspäckad av olika aktiviteter som självklart är frivilliga. Den är till för att du ska få en bra start och känna dig trygg i din nya tillvaro.

JU arrangerar tillsammans med Jönköpings studentkår varje år en festival för studenter. Tänk dig ett festivalområde mitt i stan, fullt med glada studenter. Det är exakt vad som händer under insparken på Jönköping University. Kick Off Festival har tidigare besökts av bland annat Icona Pop, Hoffmaestro, Miriam Bryant, Movits! och Rebecca & Fiona.

Filmer från Kick Off Festival 2018

Kick Off Festival 2018

Kick Off After Movie

Producerad av JSU Studio.

Sidan uppdaterad 2019-01-09


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information