student

Annonser för HHJ

Annonser för HHJ

Mullsjö kommun

Sommarjobba inom äldre- och funktionshinderomsorgen


Om arbetsplatsen
Mullsjö är en kommun med ca 7 300 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.
Vill du ha ett meningsfullt jobb? Vill du vara med och skapa trygghet i en annan människas vardag? Här har du chansen!
Mullsjö kommun söker semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorg inom hemvård, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden, boendestöd samt personlig assistans.
Vikarieperioderna gäller för sommaren 2020, från mitten av juni till mitten av augusti. För att du ska få en bra start får du en väl genomtänkt introduktion med både introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start, detta genomförs i juni.
Möjlighet finns att börja arbeta redan under våren, t.ex. för dig som studerar och vill jobba extra på helger och lov. Det finns också stora möjligheter att jobba kvar som vikarie efter sommaren om vi trivs med dig och du med oss.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att hjälpa andra människor i deras vardag. Det är tack vare dig och dina kollegor som vardagen fungerar. Dina uppgifter kan bland annat bestå av påklädning, hygien, matlagning, handling, städning och sociala aktiviteter, men framförallt: att visa personlig omtanke.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är empatisk, flexibel, självständig och ansvarstagande. Att ha ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga är en självklarhet för dig.
Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra jobb behöver du ha ett genuint intresse för människor.
Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorg. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För samtliga våra semestervikariat ska du vara minst 18 år. Din svenska är god både muntligt och skriftligt och du bör ha god datorvana då vi arbetar med elektronisk dokumentation. B-körkort är meriterande för arbete inom hemtjänsten och inom stöd till funktionsnedsatta. Ange i din ansökan om du har körkort.

Ingen erfarenhet krävs.

Bifoga CV samt personligt brev till din ansökan. I frågeformuläret som är kopplat till ansökan besvarar du bl.a. om du önskar arbeta hel- eller deltid, dag- eller natt samt inom vilken typ av verksamhet du helst önskar arbeta.

Läs mer om våra verksamheter på: https://www.mullsjo.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-mullsjo/sommarjobb-och-feriepraktik

Kontakt

Sista ansökan
2020-06-21

Period som uppdraget avser
2020-06-22 - 2020-08-16


Företag/Organisation
Mullsjö kommun

Kategori
Sommarjobb

Område/bransch

  • Vård/Medicin

Fackhögskolor

  • Hälsohögskolan

Studier