student

Annonser för HHJ

Annonser för HHJ

Jönköping Skridskoklubb

Konståkningstränare på deltid


Konståkningstränare sökes till Jönköping på deltid för säsong 2019-2020!

Jönköpings Skridskoklubb, www.skatejonkoping.com

 

JSK bildades 1958 och bedriver skridskoskola och konståkningsträning för barn och ungdomar. Vår ambition är att alla som gillar att träna konståkning ska få möjligheter till träning utifrån egna ambitioner och möjligheter, både på och utanför is. Tidigare säsonger har vi även haft flera team för synkro, något vi gärna vill börja arbeta med igen.  

Nu söker vi en assisterande tränare för att komplettera vår huvudtränare Ilona Birgelaite och det övriga tränarteamet. Vi söker därför dig som brinner för konståkning!

Arbetsuppgifter bl a:

Huvuduppgiften blir att tillsammans med huvudtränare och övriga tränare bredda basen och utveckla våra åkare. I det uppdraget innefattas allt från att vara tränare i skridskoskolan till att medverka i träningsplaneringen och utvecklingen av våra framtida elitåkare. Du är medföljande tränare på tävlingar och deltar i planeringen och genomförandet av våra läger. Du är med och skapar teamkänsla och en positiv träningsmiljö, och fungerar som mentor för våra yngre tränare.

Vem är du?

Du har en bakgrund som konståkare och har ett stort engagemang, vilja och driv att utveckla dig själv såväl som åkare och föreningen. Du förstår vikten av att anpassa ditt sätt för åkarens mognadsgrad och förmåga. Du förstår att hälsa, välmående och glädje är viktiga delar för åkarna. Du har genomgått eller planerar att genomgå tränarutbildning på minst steg 2-nivå. Du behärskar svenska och engelska. Du delar Svenska Konståkningsförbundets värdegrund som finns beskriven i konståkningens Uppförandekod. Om du har erfarenhet av att träna synkro är det meriterande. Förutom tränarutbildning är annan pedagogisk utbildning meriterande. Personlig fallenhet, engagemang, samarbetsförmåga, pedagogisk förmåga och positiv inställning värderas högt.

Anställningsform:

Timanställning motsvarande 40-50%, tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär kvälls- och helgarbete. Huvudsaklig arbetsplats kommer vara i Kinnarps arena.

Lön enligt överenskommelse, med hänsyn tagen till utbildning och erfarenhet. Jönköpings Skridskoklubb är ansluten till Arbetsgivaralliansen.

För mer information eller vid frågor, kontakta Sandra Skoglund, 0708-36 91 91. Din ansökan mejlar du till ordforande@skatejonkoping.com

 

Hjärtligt välkommen med din intresseanmälan!

Filer

annons tr??nare.docx

Contact

Contact:
Sandra Skoglund

Application e-mail:
ordforande@skatejonkoping.com

Telephone:
0708-369191

Link:
http://www.skatejonkoping.com

Expiration date
2019-07-31


Company/Organisation
Jönköping Skridskoklubb

Category
Part-time job

Branch

  • Other

Faculties

  • School of Engineering
  • Jönköping International Business School
  • School of Health Sciences
  • School of Education and Communication