student

Jobbportalen

Jönköping University har en ny Jobbportal i samarbete med Job Teaser. 

JobTeaser tillhandahåller en ny och modern plattform för att erbjuda de bästa möjligheterna till dig som student. Du registrerar dig enkelt härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med ditt JU-login för att ta del av erbjudanden och mycket mer.

Vår gamla Jobbportal kommer vara synlig här nedan under en övergångsperiod och stängs ner 31 mars.

Just nu pågår underhåll at jobbportalen. Allting bör se bra ut igen under förmiddagen.

Autobutler

Intern för PR och Kommunikation (Köpenhamn)


Älskar du media och är intresserad av kommunikation, PR och journalistik?

Ta då detta unika tillfälle för ett internship inom PR på ett av Skandinaviens prisbelönta digitala företag. Med din hjälp kommer vi att revolutionera den svenska marknaden för bilreparationer.

Autobutler erbjuder dig en möjlighet att påbörja din framtida karriär inom PR och kommunikation med ett relevant studentjobb. Du kommer att arbeta med svensk media och vi förväntar oss därför att du är mediakunnig. Du vet hur man skriver en journalistisk artikel och är familjär med både större svenska medier och mindre journalistiska mediekanaler. 

Ditt jobb kommer huvudsakligen bestå av att skriva nyhetsvärdigt innehåll och få igenom det till svenska journalister och media via telefon och e-post.

Ansvarsområden

 • Bistå i utvecklingen av pressmaterial för svensk journalistisk driven media
 • Nå ut till lokalt eller nationalt tryck, online och etermedier
 • Bistå med allmänna kommunikationsaktiviteter 

Du är den perfekta kandidaten om

 • Du har en medievana (du måste kunna sätta fingret på vad som är dagens agenda i svenska medier och har ett naturligt intresse för nyheter)
 • Du har breda mediekunskaper – inte begränsat till sociala medier

Vi erbjuder
Du kommer att vara en del av ett drivet, internationellt, och begåvat marknadsföring och PR-team som arbetar med fyra länder från huvudsätet i Köpenhamn och en unik möjlighet att göra en enorm inverkan på ett internationellt växande dot-com företag. Vi erbjuder ersättning for transport och kost.

 

OM OSS

 • Autobutler är ett snabbt växande startup-företag i Danmark med en ambitiös företagskultur som skapas av passionerade ”Butlers”. Genom att samarbeta med mer än 2 000 verkstäder erbjuder Autobutler bilägare högkvalitetsofferter för bilreparation.
 • Autobutler är på god väg att bli Europas största marknadsplats för digitala verkstadsreparationer med flera tusen verkstäder och 750 000 kunder i Danmark, Sverige, Tyskland, England och Frankrike.
 • Bolaget etablerades i Danmark 2010 men har i dag vuxit till en marknadsplats med 40 medarbetare.
 • Det skandinaviska sälj- och supportteamet är samlat i Köpenhamn tillsammans med en rad centrala funktioner som produktutveckling, IT, finans, marknadsföring och PR.

  

Ansökningar skickas till Global Head of International PR, Jan Sturm, på sturm@autobutler.se. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till samma email eller ringa +45 20 10 81 51

 

Kontakt

Kontaktperson:
Jan Sturm

Ansökan e-postadress:
sturm@autobutler.se

Länk:
http://www.autobutler.se

Sista ansökan
2020-02-28

Period som uppdraget avser
2020-02-01 - 2021-01-31


Företag/Organisation
Autobutler

Kategori
Trainee/graduate programme

Område/bransch

 • Media/Kommunikation

Fackhögskolor

 • Jönköping International Business School