student

Jobbportalen

Jönköping University har en ny Jobbportal i samarbete med Job Teaser. 

JobTeaser tillhandahåller en ny och modern plattform för att erbjuda de bästa möjligheterna till dig som student. Du registrerar dig enkelt härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med ditt JU-login för att ta del av erbjudanden och mycket mer.

Vår gamla Jobbportal kommer vara synlig här nedan under en övergångsperiod och stängs ner 31 mars.

Just nu pågår underhåll at jobbportalen. Allting bör se bra ut igen under förmiddagen.

Jönköpings Kommun

Sommarjobba som Undersköterska i Hälso- och sjukvårdsfunktionen


Hos oss erbjuds du ett spännande, varierande och utvecklande arbete inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter. För dig som läser sjuksköterskeprogrammet är detta en värdefull chans att tidigt få pröva dina kunskaper i praktiken och lära dig mycket nytt.

Vi är 450 medarbetare som ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende och på korttidsenheter. Till sommaren 2019 söker vi dig som har läst minst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet eller dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av exempelvis venprovtagning, dosettdelning och insulingivning. Du anställs i något av våra hälso- och sjukvårdsteam eller korttidsenhet och i början av din anställning erbjuds du en introduktion som är anpassad efter dina kunskaper och erfarenheter.

Vad innebär arbetet?
Som undersköterska hos oss utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ansvarar för att säkerställa vård och omsorg, dokumentation, hanterar läkemedel och samordning i ärendet. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Hemsjukvård eller korttidsenhet
Du kan välja att jobba i hemsjukvård vilket innebär att utföra planerade och akuta sjukvårdsinsatser i den enskildes hem (ordinärt boende) och på äldreboenden (särskilt boende). Du kan även välja att jobba på någon av våra två korttidsenheter, Ekhagens Gästhem som har en palliativ inriktning och Lönnen, där svårt medicinskt sjuka patienter vårdas. De bor där en begränsad period under den tid de har behov av vård och omsorg för att sedan flytta hem eller till annan kommunal verksamhet. Enheterna är bemannade med sjuksköterskor och undersköterskor dygnet runt och du har alltid kollegor som stöd runt omkring dig.

Vem söker vi?
• Undersköterskeutbildning är ett krav, alternativt 3 terminer på sjuksköterskeprogrammet med godkända studieresultat, 6 terminer avklarade på läkarprogrammet eller 4 terminer avklarade för att bli biomedicinsk analytiker.
• Erfarenhet av specialistsjukvård och delegering av bland annat trachestomi, CVK, PEG är meriterande för arbete på korttidsenhet.
• Du måste ha körkort för att arbeta i hemsjukvården.
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier

Arbetar du 8 veckor eller längre får du bonus utöver din ordinarie lön. Bonusen blir högre ju fler veckor du arbetar i sommar.

Övrigt
Vi ser gärna att du arbetar under båda semesterperioderna.
Urval, intervjuer och tillsättningar sker löpande under ansökningstiden. Välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Korttidsenhet,
Kariin Kilenbeck: 036-10 24 08, kariin.kilenbeck@jonkoping.se

Enhetschef Hemsjukvård,
Helena Persson: 036-10 75 25, helena.persson3@jonkoping.se
Britta Landin: 036-10 75 93, britta.landin1@jonkoping.se

Följ Hälso & sjukvårdsfunktionen på Instagram: jkpg_halsosjukvard

Kontakt

Sista ansökan
2020-03-29

Period som uppdraget avser
2020-06-01 - 2020-08-30


Företag/Organisation
Jönköpings Kommun

Kategori
Sommarjobb

Område/bransch

  • Vård/Medicin

Fackhögskolor

  • Hälsohögskolan