student

Jobbportalen

Jönköping University har en ny Jobbportal i samarbete med Job Teaser. 

JobTeaser tillhandahåller en ny och modern plattform för att erbjuda de bästa möjligheterna till dig som student. Du registrerar dig enkelt härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med ditt JU-login för att ta del av erbjudanden och mycket mer.

Vår gamla Jobbportal kommer vara synlig här nedan under en övergångsperiod och stängs ner 31 mars.

Just nu pågår underhåll at jobbportalen. Allting bör se bra ut igen under förmiddagen.

Laboratoriemedicin, Region Jönköpings län

Sommarjobb, Laboratoriemedicin, Region Jönköpings län


Vi söker
Inför sommaren 2020 söker vi biomedicinska analytiker eller dig som studerar till biomedicinsk analytiker. Vi söker personal till våra verksamheter på Höglandssjukhuset, Länssjukhuset Ryhov, Värnamo sjukhus samt till Regionens vårdcentraler.
 
”Jag gillar att arbetet här är så varierat och att jag stundtals arbetar väldigt självständigt men att jag även jobbar nära mina kollegor. Jag tycker det är roligt att jag får göra lite både och.” Caroline, har sommarjobbat som biomedicinsk analytiker under i tre år.

Vi erbjuder dig
Som är utbildad biomedicinsk analytiker erbjuder vi en tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning. För dig som är i början av din utbildning till biomedicinsk analytiker finns möjlighet att arbeta hos oss som laboratoriebiträde.

Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Vi ger dig en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter. Vi ger dig förutsättningar för att du ska ha en bra sommar hos oss!

För att du ska trivas hos oss
Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter och även för enhetens helhet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi utvärderar årligen hur våra semestervikarier har trivts och är stolta och glada över att de vill arbeta hos oss igen.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen med dina frågor till administrativ samordnare Heléne Bügel, 010-242 12 28, helene.bugel@rjl.se. Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen är det viktigt att bifoga LADOK-utdrag.

Ange i din ansökan om du föredrar att arbeta i Eksjö, Jönköping, Värnamo samt regionens vårdcentraler. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre period under sommaren. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 31 januari 2020. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 

Kontakt

Kontaktperson:
helene.bugel@rjl.se

Länk:
https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/details?job ...

Sista ansökan
2020-03-31


Företag/Organisation
Laboratoriemedicin, Region Jönköpings län

Kategori
Sommarjobb

Område/bransch

  • Vård/Medicin

Fackhögskolor

  • Hälsohögskolan