student

Internship by JIBS

Student: Här hittar du internships för JIBS-studenter! FAQ-internship.
Företag: Annonsera internshipplats för JIBS-studenter!
Kontakta Emil Karlsson för information kring Internship by JIBS. Läs mer här.

Whispr Group - Sales & Marketing KAM Intern (Swedish)


Intern KAM

Whispr Group är ett insiktsföretag i mediabranschen som hjälper ledningsgrupper på stora, globala företag som Spotify, McDonald's, Coca-Cola, Electrolux och Mercedes-Benz att förvandla data till analys och rekommendationer.

www.whisprgroup.com

Vi söker nu en ny intern till vårt huvudkontor i Stockholm, med start i:

- jan/feb/mar 2020 

- aug/sep/okt 2020 

Vi söker någon som studerar eller nyligen tagit examen från en universitetsutbildning inom marknadsföring, kommunikation eller digitala medier. Har du jobbat med något av dessa områden är det självklart ett stort plus i kanten.

Som intern hos oss får du ett skräddarsytt program med mycket kundkontakt och ansvar från dag ett. Du kommer att följa och assistera våra Key Account Managers under deras dagliga arbete och det finns mycket goda möjligheter till jobb efter internshipet. En av våra fd interns är chef för vårt USA-kontor och en annan ansvarar för hela Key Account-avdelningen.

Du kommer att jobba på vårt nyrenoverade kontor på Södermalm och omges av ett 30-tal ambitiösa och supertrevliga kollegor. Här är det högt i tak (bokstavligt och bildligt) och alla hjälper till med produktutvecklingen. Whispr Group har som vision att bli världens bästa arbetsgivare och vi är mycket generösa med flexibla arbetstider, ledighet, firmaresor utomlands och dessutom har vi Sveriges lägsta pensionsavsättningsålder.

Intervjuer sker löpande. En lägre fast ersättning utgår under internshipet.

SÖK via denna länk:

https://whisprgroup.teamtailor.com/jobs/75787-intern-kam/applications/new 

INTE via knappen nedan...

Logga in och sök jobbet

Sista ansökan
2020-03-31