student

Arbetsmarknadsdagar

Arbetsmarknadsdagar

Arbetsmarknadsdagarna vid Jönköping University fungerar som en mötesplats för studenter och blivande arbetsgivare.

Det är de olika studentsektionerna/organisationerna som ansvarar för genomförandet av arbetsmarknadsdagarna. Nedan hittar du en kort information om vilka arbetsmarknadsdagar som arrangeras och länkar till mer detaljerad information.

Tekniska Högskolan

För dig som studerar på Tekniska Högskolan är Karriärum HI WORK mötesplatsen för att skapa kontakt med arbetsgivare. Ett besök här kan leda till exjobb, sommarjobb, praktik och mycket mer.

Läs mer om Karriärum HI WORK

Jönköping International Business School

Arbetsmarknadsdagen för dig som studerar vid Jönköping International Business School heter Nextstep och arrangeras av studentsektionen JSAlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (JIBS Student Association).

Läs mer om  Nextstep härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högskolan för lärande och kommunikation

Professionsdagen kan du som läser något av lärararprogrammen vid Högskolan för lärande och kommunikation möta framtida arbetsgivare.

Läs mer om Professionsdagen här


HR-Inspiration Day
är en nätverks- och inspirationsdag för Personalprograms- och HR-studenterna vid Jönköping University där aktörer inom branschen bjuds in. Syftet är att skapa kontakter mellan studenter och arbetslivet. Vi erbjuder föreläsningar inom området ledarskap samt en miljö för nätverkande. Dagen arrangeras av HR-studenterna.

Årets tema är Employer Branding. Huvudföreläsare är psykologen, författaren och föreläsaren Fredric Bohm (senast medverkande som expert i SVT’s Gift vid första ögonkastet). Fredric har lång erfarenhet kring förändringsarbete och organisationsutveckling och är en av Sveriges mest anlitade talare. Temat för dagens föreläsning är attityder och hur man kan skapa en hållbar arbetsplats genom just attitydförändringar.

HR-Inspiration Day arrangeras av studenter på HR-programmet. Vid frågor kontakta HRID@ju.se

Tid och plats: 7 november, kl 12.00-17.00, He303

Mer information på facebook

Kontakt: Ulli Samuelsson

Hälsohögskolan

Du som studerar vid Hälsohögskolan är välkommen att besöka Karriärdagen som arrangeras av studerandeföreningen Hälsosektion i samarbete med Hälsohögskolan. Karriärdagen anordnas vanligtvis två gånger per år.

Kontakt: ordf.halso@js.ju.se