Arbetsmarknadsdagar

Vid Jönköping University genomförs flera olika arbetsmarknadsdagar som fungerar som en mötesplats mellan studenterna och deras blivande arbetsgivare.

Nedan finner du information om de olika arbetsmarknadsdagarna samt kontaktuppgifter till de studentsektioner och organisationer som arrangerar dem.

Nextstep

Nextstep arrangeras i februari varje år av JSA, JIBS Student Association. På mässan finner man både lokala, nationella och multinationella företag. Företagen presenterar sig på en mässa, och det finns också möjlighet till fördjupade kontaktsamtal med särskilt intresserade studenter. Under dagen hålls gästföreläsningar och på kvällen hålls en bankett med möjlighet till ytterligare nätverkande. 

Läs mer om Nextstep

Nextsteps webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta Nextsteplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Karriärum

Näringslivsmässan Karriärum vänder sig till studenter på Tekniska Högskolan. Mässan besöks av cirka 2000 studenter från Tekniska Högskolan som söker Näringslivsförlagd kurs/Examensarbeten eller andra anställningsformer. 100 företag ställer ut under dagen med sina erbjudanden till studenterna.

Läs mer om Karriärum

Vid frågor, kontakta: Linda Bergqvist

Xjobbsmässan

På Xjobbsmässan presenterar studenterna på Tekniska Högskolan sina examensarbeten och visar vad de åstadkommit. Under dagen besöks mässan av intresserade gäster från näringslivet, gymnasieskolor och av Tekniska Högskolans egna studenter. Xjobbsmässan arrangeras tillsammans med avslutningsdagen varje år.

Läs mer om Xjobbsmässan

Kontakt: Linda Bergqvist eller Jesper Johnsson

Karriärdagen

Karriärdagen är Hälsohögskolans arbetsmarknadsdag och anordnas vanligtvis två gånger om året. Mässan riktar sig främst till studenter vid Hälsohögskolan. Målet med Karriärdagen är att ge inspiration till studenterna samt att hjälpa dem att knyta viktiga kontakter inför framtiden. Dagen arrangeras av Hälsohögskolans studerandeförening Hälsosektionen.

Kontakt: ordf.halso@js.ju.se

HR-Inspiration Day

HR-dagen är en nätverks-och inspirationsdag för Personalprograms- och HR-studenterna vid Jönköping University där aktörer inom branschen bjuds in. Syftet är att skapa kontakter mellan studenter och arbetslivet. Vi erbjuder föreläsningar inom området employer branding samt en miljö för nätverkande.
Dagen arrangeras av HR-studenterna.

Mer information finns på evenemanget Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor om evenemanget: hrid@ju.se

Kontakt: Ingela Bergmo Prvulovic

Sidan uppdaterad 2019-12-13

Näringsliv och samhälle
Sidan uppdaterad 2015-06-26
Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information