Välkommen till Forsknings- & tillämpningskonferensen på Tekniska Högskolan i Jönköping den 23-24 oktober. Konferensen startar kl. 11.30 den 23 oktober med registrering och drop-in mingellunch.

Anmälan

Ta del av hela programmet och anmäl dig här!

Ur programmet:

Årets keynote-talare är Nils-Erik Ohlson, ansvarig för sälj- och verksamhetsplanering vid Siemens Industrial Turbomachinery och Hanna Bevenby Broman, Warehouse manager på IKEA i Jönköping.

– Nils-Erik Ohlson har samarbetat med oss i flera forskningsprojekt och kommer berätta om hur man kan nå konkurrenskraft i industrin genom att forska och utveckla tillsammans med akademin, och Hanna Bevenby Broman kommer att prata om hur digitaliseringen påverkar både företaget och medarbetarna, säger Joakim Wikner.

De övriga bidragen spänner brett över produktionslogistik, SCM, sälj-och verksamhetsplanering och logistikutveckling. Flera bidrag berör också olika aspekter på digitalisering.

– Kopplat till digitalisering så handlar det om allt från digital produktmontering och informationsdelning i produktkedjor till cirkulära flöden, big data för förbättrad leveransplankvalitet och artificiell intelligens i praktiken.

Konferensen kommer att avslutas efter lunch dag 2 med en workshop kring mötesforum för effektivare hantering av information vid arbete med kundanpassningar.

PLAN och Tekniska Högskolan i Jönköping hälsar välkommen!

Plans logotyp

Information

Studenter på Jönköping Universitys campus

Program

Öppen bok