Xjobbsmässan

På Xjobbsmässan ställer våra avgångsstudenter ut sina examensarbeten.

Linda Bergqvist och 

Jesper Johnsson ansvarar för Xjobbsmässan.

I slutet av vårterminen varje år tillsammans med avslutningsdagen är alla välkomna till Xjobbsmässan för att träffa våra studenter och se vad de åstadkommit i sina examensarbeten. Här kan du prata framtid med studenterna eller låta dig inspireras av alla intressanta examensarbeten som presenteras. Kanske är det på ert företag någon eller några av studenterna haft ett uppdrag. 

Xjobbsmässan 2020

Inställd.

Mer Information om Xjobbsmässan kommer under vårterminen. Har du frågor om mässan innan dess är du välkommen att kontakta Tekniska Högskolan i Jönköping. Vi trycker en katalog med sammanfattningar av studenternas examensarbete som delas ut på mässan. 
Läs 2019 års katalog här.PDF

Xjobbsmässan 2018

Den 1 juni 2018 klockan 10.00 startar Xjobbsmässan 2018. Du som företagare är välkommen att delta och träffa våra studenter, utöver mässan har vi i år också en företagslunch kl 12.00 i anslutning till mässlokalen. Ni som företag får en chans att mingla och utveckla de ideér ni inspirerats av under mässan. 

Anmäl er till mässan och lunchen här.

Xjobbsmässan 2017

Den 2 juni klockan 10.00 startade Xjobbsmässan 2017. Närmare 60 utställare med mycket kvalitativa examensarbeten från studenter från årskurs 3 på Tekniska Högskolan. Vi är stolta att få presentera dessa. Tillsammans med en stipendieutdelning där det delades ut 170.000kr i stipendier till studenter. Tack till alla besökare och stipendiegivare. Vi ses nästa år!

Sidan uppdaterad 2020-04-28