Tyréns AB

En karriär på Tyréns

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Vårt mål är att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens samhällen. Det är möjligt tack vare våra kunder som återkommande vill jobba med oss.

Våra skickliga medarbetare som bl.a. är ingenjörer & samhällsplanerare, har den kompetens och nyfikenhet som behövs för att hitta rätt lösningar till våra kunder.

Tyréns är stiftelseägda och gör det därför möjligt för oss att återinvestera vinsterna i forskning och utveckling inom samhällsbyggnad.

Tillsammans med våra kunder hittar vi lösningar för en bättre morgondag.

Resultatet av Tyréns arbete syns i hela Sverige.
Det är vägar, gator, järnvägar, stora sjukhus, byggnader och nya exploateringsområden för att nämna några. Vårt tjänsteutbud är brett och omfattar bland annat utredningar, förstudier, planering, arkitektur, konstruktion, projektering, uppdragsledning/projektledning, byggledning, besiktning och olika tjänster inom förvaltning och förnyelse.

Hållbarhet och utveckling finns som en röd tråd i allt vi gör och i vår innovationsprocess tar vi löpande fram nya verktyg som gör skillnad. Och det är öppet för alla medarbetare att lämna idéer och delta.

Företaget Tyréns
Sedan starten 1942 har Tyréns utvecklats till en koncern med totalt 2700 anställda i Sverige, Bulgarien, Estland, Litauen, Polen och Storbritannien. I Sverige har vi ett 30-tal kontor i hela landet och vi samarbetar som ett Tyréns. Våra kunder är privata företag och offentliga organisationer som till exempel Trafikverket, regioner och kommuner.

På Tyréns arbetar i uppdrag som kan vara korta och avgränsade, till stora och komplexa som har en leveranstid på flera år. Vi tar fram ett stort antal anbud på en konkurrensutsatt marknad och vunna uppdrag ska levereras till kunderna i rätt tid och till angiven kostnad. Därför jobbar många skickliga medarbetare hos oss och vi är måna att välkomna nya kollegor på ett bra sätt.

Varför jobba hos oss?
Kollegorna är inte bara skickliga, uppdragen spännande och vi tar sikte på framtiden.

Vi är måna om den familjära miljön som vi har på kontoret trots vår storlek. Hos oss är stämningen vänlig, hjälpsam och vi har kul ihop.

De senaste åren har vi rankats på topp tio-listan som en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Vi har fokus på löpande utbildning och vidareutveckling, läs mer på hemsidan under Karrär.

Träffa oss på Karriärum

Den 17 november träffar du några av oss som arbetar på Tyrens kontor i Jönköping. Kom förbi, ställ frågor och tävla om fina vinster. Varmt välkommen till Tyréns!

https://ju.jobteaser.com/sv/backend/companies/109658-tyrens-ab

2021-11-11