ALTEN

ALTEN är ett internationellt konsultföretag som erbjuder engagerade konsulter inom teknik och IT.

Varje individ är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Detta gör att vi kan erbjuda de mest engagerade konsulterna på marknaden.

We believe in growing together!

Du som student är välkommen att kontakta oss om du är intresserad av vad vi gör. Har du en idé för ditt examensarbete och tror att vi kan ha nytta av det så skicka ett förslag, alternativt kolla in våra JobTeaser annonser där vi skrivit våra förslag.

Under Karriärum har du möjlighet att prata med oss om "Teknik och IT" men vi söker även studenter inom fler områden så som: produktutveckling, mekanik- och elektronikingenjör, mjukvaruutveckling för inbyggda system samt logistik & ledarskap, Vi kan tyvärr inte ha representanter från alla områden på plats men vill du prata med oss om andra saker så når du oss på: emir.brandic@alten.se.

Vill du veta mer om oss, vilka vi är och vad vi arbetar med så finns på

Vi har också skrivit en presentation av oss och vilka du kommer kunna arbeta med i framtiden på https://ju.jobteaser.com/en/companies/113598-alten-sverige-ab

Ses på Karriärum!

2021-11-04